Hej alla glada

Publicerad 2009-04-12 13:47:48 i Allmänt,

HEJSAN
Jag har nyss kollat igenom min blogg, och läst genom saker som jag helt glömt bort hade hänt. typ pannkakskonversationen mellan mig och alva, första bussresan med lucas osv. Jag upptäckte hur bra det är att ha blogg, och man kan skriva om allt värt och ovärt och lägga in massa knasbilder! så go blogg!

Jag måste nu se till att börja blogga mer och lägga in fler bilder så jag och alla min tusentals läsare blir nöjda ! Men jag är övertygad om att jag kommer blogga mycket i sommar, för då har man tid, man får insperation och och det är då de roligaste grejoorna händer, så de e ba och peppa sommar!!!!!!!!!!!!! vilket är typ snart?!?!?! =D Gosh man måste ju köpa en skolavslutningsklänning nu snart, vi går ju  ut nian och det är typ stort!

De senaste dagarna har jag bara läst flyga drake som är ungefär världens längsta bok, men också världens bästa!! Efter jag läst ut den ska jag läsa tusen solar strålar eller vad den nu heter, av samma författare. Båda handlar om händelser som utspelar sig i afghanistan och man får reda på mycket historia osv. Flyga drake är jätte hemsk, men den bok jag ska läsa efter den handlar om kvinnor i afgahanistan - så fatta vad hemsk den kommer vA!!! Ikväll ska jag se filmen flyga drake och det peppar jag för den är också vääldigt bra!

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA KNASIGA

hihihi

Publicerad 2009-04-09 18:44:24 i Allmänt,

ööh... ja vad ska jag skriva om en dag som denna? kanske om skolan? vad vare vi gjorde på skolan...??? svårt att komma ihåg.. juste.....
VI VANN DODGEBALL TURNERINGEN -JUSTEEE

grattis

Publicerad 2009-04-04 17:16:49 i ,

Idag skulle heath ledger fylla 30 år


tv400 hyllar honom genom att visa two hands klockan åtta, men bara för att jag har sämst vänner vill de se förmodligen världens sämsta film med clintan. Men heath, jag firar dig inombords.Grattis

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela