Friluftsdag

Publicerad 2009-02-26 17:22:11 i Allmänt,

HEJ!
idag har vi varit hurtiga och varit i agnäs med skolan. Jag, ida, anja och amanda åkte snowboard... och det gick väl.. bra... men vi hade iaf jätte trevligt och mysigt. Det roligaste var nog när jag och ida ramlade i ankarliften och var tvungen att gå typ hela vägen upp och såklart var alla som åkte förbi tvungna att kommentera med typ "vad hurtiga ni var då". Nu kanske ni tänker "vad dumma små flickor som inte bara går ner igen och åker upp igen", men det kunde vi inte för att det skulle bara ta längre tid om vi ramlade igen och bussen skulle snart gå. Så det var jätte kul när typ samma personer åkte om oss tre gånger... Men jag hade iaf en mysig dag och nu är jag tröööööööööött.

Stepmom

Publicerad 2009-02-21 15:20:09 i Allmänt,

Hejsannnnn!
Idag äre lördag och jag har bara tagit det lugnt. Vi har extra lång helg, vi är lediga på måndag för det är en utvecklingsamtalsdag, då man inte behöver gå. Så jag tänkter inte gå.
Idag har jag sett på en film som jag har planerat i över två veckor att se, som gick idag 12.10 på tv4 film. Det var filmen vid din sida - eller på engelska stepmom. Det är en såååå bra film, och jag hade inte sett den på jätte länge, så man satt där med en klump i halsen och tårar i ögonen genom hela filmen. Ni som inte har sett den måste se den, de som har gjort filmen är från skaparna av forrest gump. En film med Susan Sarandon, Julia roberts och jääättee söta Liam Aiken.

Klipp från filmen:
 
Trailer till filmen:
'

 Liam aiken =]

Fredag den trettonde...

Publicerad 2009-02-13 18:17:29 i Allmänt,

Hejsan allihopaaaaaaaaaaa!
Idag är det fredag och jag är glad, för nu har vi inte kvar ett enda prov (nationella gills inte riktigt) i matte = sköööööööönt!
Så nu ska jag njuta av denna underbara helg :) och jag har inte haft nå otur, sådetså! Folk har bara otur på den här dagen för att de tror att de kommer ha otur idag, alltså negativt tänkte - repition från min och alvas redovisning i svenska i åttan, hallå..!
Ikväll ska jag vara med några kompisar och vi ska "chilla" hemma hos mig och typ se film å ha det mysigt. Imorgon ska hjalmar minus rumpa fira alla hjärtans dag tillsammans. Vi ska typ äta pannkakstårta och se på twilight :]]]]]] hjalmar eller vad?
Anledningen varför rumpan inte kan komma är för att hon och hennes pojkvän ska fira deras ett-årsdag, grattis på er två(:




Detta är Ayaz och Mahmoud, de bodde/kom ifrån Iran. De blev hängda en sommar på ett torg för att de hade begått ett brott. Detta brott var kärlek...

besatthet

Publicerad 2009-02-10 20:27:22 i Allmänt,

hallååååå
jag har spenderat de senaste dagarna med att läsa, twilight och new moon.. man blir ju besatt!!!!!!! har beställt eclipse och breaking dawn så dom kommer kanske om en vecka.. kommer inte kunna klara att vänta så länge! filmen har ju också kommit ut på dvd nu, men jag kanske ska önska mig den i födelsedagspresent, eftersom jag spenderar så mkt pengar på böckerna :)
  Har sett top model nyss, gosh vad analeigh är snyygg, är så sur för att hon inte vinner.. (ooopps spoiler) ........

hihi

Publicerad 2009-02-02 20:58:45 i Allmänt,

hahha.. vi skulle fara på alvas piano konstert idag, så ida var hos mig innan sen for vi på stan. Hela tiden pratade vi engelska, och vi bestämde oss att äta glass på donken. Vi pratade engelska när vi stod och funderade vad vi skulle ta för glass. Och självklart hörde dom som jobbade det..

-Hello
- hej, glass med topping
- anything else?
- nä

hahahahaha... smart snubbe...
btw - alva var bäst och snyggast på konsterten=DD==DD=D=D=D=D=D

helgg

Publicerad 2009-02-01 15:04:34 i Allmänt,

Hejsan allihopa!(blondinbella varning)
Nu ska jag göra en liten snabb sammanfattning av helgen,
I fredags så for jag till emelie och spenderade natten där och flummade oss, jeteeeeekul!
I går så segade jag hela dagen, sen så på kvällen fick vi fara till johanna, så vi såg en dålig film, spelade charader, alfapet osv..
Och idag har jag inte hunnit göra så mycket. Jag, anja och emelie for och kollade på en match, det var nån anja känner som spelade, och jag har gjort lite engelska och ikväll ska typ jag och carro på en gospelkonsert.. 
Så där har ni hela min helg! 
jag borde ha pluggat, men jag är ganska sjukt skolless.. men jag får ta igen det til veckan :)



ha det braaaaaaaaaaaa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela