hsm in my heart!!<3

Publicerad 2009-05-29 18:19:25 i Allmänt,

jag vill bara fråga, VAD ÄR JAG FÖR TÖNT? jag har nu sett hsm 3 minst 5 gånger den senaste veckan, lyssnar på deras låtar dygnet runt. Jag vill också se Hannah montana the movie och jag lyssnar på hennes låtar och tycker vissa av dom är as grym. hmm...

hsm2008.jpg image by Grobanite20

OC, Gossip Girl, OTH osv...

Publicerad 2009-05-28 19:08:12 i Allmänt,


Jag har kommit på en sak, ungdoms serier är vääldigt lika!
Finns det NÅGRA likheter mellan de i översta raden, och några i den understa raden? I believe so...


 men ändå är alla serier lika bra- hähäähä


sommaren är snart HÄÄÄÄÄÄÄR

Publicerad 2009-05-27 16:13:44 i Allmänt,

ÄNTLIGEN har jag gjort bort ALLA nationella! jag gjorde de två sista idag, no-labb och spanska muntliga. Jag och Viola gjorde spanskan tsm och GOSH vad akward det var ;o vi satt typ tyst i fem minuter och pratade två. men WHATEVER, för nu är jag äntligen klar med högstadiets nationella:):):) 
Nu har jag bara tre år kvar med tusen nationella prov, wooho! btw så fick jag och Viola reda på lite statistik om vår blivande klass, premilinär statistik, lägsta intag hade 180 poäng, medelvärdet var 243 poäng(Woohoo jag ligger över medelvärdet ;D) och det går 17 tjejer och 16 killar i klassen vilket är perfa. Men vi förstod inte riktigt för IC tar bara in 30 pers och 16 + 17 = 33 = inte 30, så där har vi något att klura på..
Jag är glad nu för nu har vi nästan ingen skola kvar, vi har imorgon (torsdag) och det blir as slappt för då har vi sovmorgon till 10,(svenska har vi inte, och vår spanskalärare sa: det är aldrig fel att skolka, så vi tog det som att vi fick skolka imorgon) ingen idrott och vikarie på engelskan + det ska bli VARMT. På fredag är det en vanlig dag men då skare också vara varmt! Nästa vecka är vi lediga på måndagen, dock har vi no-prov, matte-prov och teknik inlämning och musik redovisning/inlämning(för mig), men det är OK för jag är inte stressad av det och jag bryr mig inte så mkt om vad jag får på dom. sen sista veckan är det bara städdag, klassensdag, brännbollsturnering och själva skolavslutningen, SEN ÄR DET SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH SUMMEEEEEEEEER CAMP 09 =D=D=D=D=D=D
HÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄ

Summer Camp 2009

Publicerad 2009-05-26 19:36:52 i Allmänt,

ROJA I SOMMAR!
Jag och Alva ska på summercamp två dagar efter skolavslutningen, och gissa vem som ska hålla i det? ROJA KAMALI!  Min och Alvas favorit dansare through all times!!!!

ALVAAAAAAAAAALVAAAAALVAAA

Publicerad 2009-05-25 23:26:09 i Allmänt,

finaste regnbågen på kulturisnattis(:
 Michelle blev kär i blad hemma hos Alvis



Alva och Marika skulle gå och köpa glass....

 ...Marika blev nöjd med hennes val...
 ... Det blev inte Alva...
 MEN DE ÅT GLASSEN BÅDA TVÅ

En vanlig lunch hemma hos Maaaarika


JAG VILL BARA SÄGA ATT DET HÄR ÄR MIN YBER SNYGGA VÄN:


 - OCH SÅ MKT AVGUDAR HON MIG


HEJDÅ

Hundkursen

Publicerad 2009-05-06 21:38:33 i Allmänt,

Hellå!
Jag kom just hem från min och Lucas hundkurs och ja det var riktigt trevligt, eller ja, förutom två saker; Lucas satt och pep under en film vi såg om hundar, och det underlättade inte precis att han KOLLAR PÅ TV, så han såg hundarna och blev hysterisk. Så ja, det var en aning pinsamt att jag inte kunde få tyst på min hund. och det andra som inte var så trevligt var att min lilla bajskorv PISSADE PÅ MIG!!!!!!! Ja, you got that right, han lyfte på benet OCH PISSADE PÅ MIG, inte för att han trodde att jag var en stolpe utan för att han blev så ivrig när han såg en borderterrier (samma ras som Lucas), och nej jag tyckte inte om att bli PISSAD PÅ.
  Men annars gick det fin fint, vi fick ett mycket väl genomfört,som jag nu börjar bli van vid att få med Lucas, bara för jag är världens bästa matte :) Sedan har jag fått en ny mamma. Japp, jag tror hon heter Maria, och är min hundkurs instruktör, och hon pratar med mig som att jag vore en bebis, hon pratar med en trevlig, låg, ljus röst och är alltid snäll med mig, som att hon tror att jag kan börja grina annars, men det gör inget, för jag tycker om henne, även fast jag inte är 100% säker på hennes namn!
  Sedan har jag fått något annat nytt, eller nej två nya saker, två nya BFF:s!  Mina nya BFF:s är Lena och Gösta, de är ett par kanske där kring 60-75 år och äger en borderterrier(samma som Lucas blev så ivirg att se), och dom älskar mig och Lucas. Gösta blir alltid glad när han ser min lilla hund, och Lena är jätte avundsjuk på hur duktig min är. Jag tror jag är lite bättre bästis med Gösta, för Lena hör dåligt och hör inte alltid vad jag säger. Men Gösta och jag har alltid något att prata om (han föredrar att prata om Lucas) och de till och med erbjöd sig att köra hem mig! De vet att jag inte har bil, så de öppnade bildörren när jag gick förbi och frågade om jag ville åka med, och från den sekunden visste jag att vi var best friends forever
  Och senså har vi en galen agressiv kvinna i min grupp som jag är lite rädd för. Hon svär hela tiden och tycker att alla andra hundägare suger, förutom hon själv förstås, som alltid vet hur hon ska hantera sin hund(ironi),
Ett exempel på hennes agressivitet och hat mot andra hundägare är det här, som hände idag:
Maria, som jag tror hon heter, frågar alla oss i gruppen:
"Vad ska man göra, ifall man möter någon med en hund, när du är och rastar din hund, och den du möter har ingen koll på vad sin hund gör, för att den kanske... pratar i mobiltelefon?"
Då svarade galen kvinnan, som jag tror heter Sonja:
"Då skulle jag bara säga, stäng av din jävla mobil jävel och ha lite jävla koll på din hund"
Sedan blev det en lång paus innan Maria (?) berättade hur man ska göra.

Intressant kurs.

BlogggibloggbloggBLOGgggGGBLOooooooooooG

Publicerad 2009-05-02 09:29:42 i Allmänt,

Japp, jag suger på blogga, det är officiellt nu :)
Iaf så var det valborg iförrgår, och då var jag med pauline, så vi grillade hemma hos moi, HELT SJÄLVA, och det blev gott, helt otroligt! Sedan for vi på campus och var på stan också och for omkring lite överallt :) citat från michelle "valborg blir bara bättre och bättre" och det håller jag med om :)

I onsdags så var några av hjalmar och såg en dans uppvisning på midgård, gosh, en del var pinsamma, men endel WOshhH vad bra de var!!!!! Typ anton är helt otroligt bra på dansa och det var en tjej som dansade contemporary hiphop till halo och ååååh jag är så avundsjuk!!!!! Men jag och Alva har iaf bestämt att vi ska börja dansa igen nästa termin så det ser jag framemot, + jag har valt dans som estetiskt tillval på dragon, och då dansar man tre gånger i veckan så det är najs!



VÄRLDENS BÄSTA LÅT JUST NU

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela