Michael Jackson

Publicerad 2009-01-31 12:49:06 i Allmänt,


Asså gosh jag kan inte sluta tänka på hur sjukt lik sandra bullock och michael jackson är varandra! helt galet!!
Här får ni först en video med michael jackson på grammy år 1988, sjuuuuuuuuuukt bra! sen kommer en video med brittan och michael, och brittan kör playback och michael typ äger ut henne, ganska kul...


Jag tror jag har blivit lite michael jackson beroende igen..

det blir bara bättre och bättre uppfinningar

Publicerad 2009-01-30 19:21:58 i Allmänt,

Hahahahaha, läste nyss här på blogg.se om ett läppglans som ska komma ut..
Läppglanset heter Huge Lips, Skinny Hips och kommer från Purple Lab och säger alltså att man ska få stora läppar och bli smalare AV LÄPPGLANSET! Hur är det möjligtt?!?! jo, tydligen för att läppglanset innehåller "hoodia gordonii extrakt", som är en planta från afrika som förstör din aptit och den är FYLLD med vitamin B3 som stimulerar blodflödet och förvandlar din mun till en pussmun. och detta unika läppglans kommer att kosta cirka 200 kr.
Det sjuka är att de kommer kommer få sålt tror jag, för nu gör typ kvinnor allt för bli smal, men kom igen - GÅ NER I VIKT MED ETT LÄPPGLANS? hur lågt får man sjunka?

mitt egoistiska jag

Publicerad 2009-01-28 19:49:50 i Allmänt,

Hi!
idag var jag på makeupstore sminkning! det var kul, men också ganska pinsamt, för hon som sminkade mig var hela tiden tvungen att gå till andra kunder, så då satt jag där själv och kollade mig i spegeln. sen så ser ju ALLA när man sminkar sig. Men det gick ändå bra, och jag upptäckte att sminkning är verkligen en hel VETENSKAP, helt galet. "fick" två ögonskuggor, en rouge och 50kr presentkort. Men det är en massa saker till som jag vill ha där ifrån, men det är ju helt galet dyrt!! två ögonskuggor och en rouge för typ 450 kr = GALET!





HELG VECKA 4

Publicerad 2009-01-25 15:35:58 i Allmänt,

Hejsan!
Idag äre söndag och jag har bara varit hemma och tagit det lungt och pluggat osv..
 Ifredags var det kväll hemma hos alva, vi sa hejdå till alvas källare som vi har spenderat mycket tid i och vi har många fina minnen där ifrån. taccokv, skräckiskvällar, filmkvällar, snackakvällar, fira lovkvällar osv. Vi såg en skräckis som hette "promnight" och den var jätte ful, deras skräck var typ att någon dök upp i en spegel och att huvudpersonen gick in i lampor. Men det spelar ingen roll vilken skräckfilm hjalmar ser för det är alltid roligt så länge jag är med dom, och sen så är vi också alla pussys så vi skriker så fort det händer ngt, men det är så det ska vara när man ser skräckfilm :)
   Och igår så var vi i emelies kvarterslokal och hade pizza kväll, det var mkt gott, och vi såg vingar av glas, som jag tvingar typ alla och se :) Ja.. vilken hjalmar kväll.. eller mest hjalmar minus hjalmars rumpa.

Johanna tog fina egobilder min kamera.

Jag hann knappt ta fram min kamera så hade de nästan ätit upp deras pizzor

Men Emelie ville inte äta pizza, hon ville vara en snålanorektiker som åt sallad som vi fick gratis av vår snälla pizzabagare.

jag med en lite creepy blick på johanna som tar kort :)

Benjamins Buttons

Publicerad 2009-01-18 17:17:31 i Allmänt,

Hellloo!

Idag äre söndag och helgen har gått skit fort!
I fredags var jag och såg Benjamins Buttons med Emelie, Alva och Anja, den var sjukt bra och alla måste se den! jätte fin berättelse, och rolig också, men också väldigt lång 2 timmar och 45 min typ! 
  Igår, lördags, var jag med anja, vi köpte ett glasspaket och  nougat sås och såg satc, jätte mysigt, men efter ett tag mådde vi inte så bra.
   Sen så har jag lärt Lucas "pang" han är ganska seg på att göra det, men han gör det :) han är så söt!


De fina paret.. framförallt fina brad :)

Och det här är alltså den äldre brad pitt, eller rättare sagt, den yngre..

hemmahemmahemma

Publicerad 2009-01-12 17:35:52 i Allmänt,

halålå!

IDAG FYLLER IDAA ÅR, grattis på dig !!! =D=D=D

Idag har jag varit hemma från skolan, hade sjuuuuuuuuuuukt ont i huvudet imorse. så jag har knaprat på piller hela dagen, sett oc, och bara drygat mig, inte pluggat alls. Först när jag vaknade trodde jag att jag hade fått en hjärnskakning, för jag kom på att jag ramlade igår(ovanligt, alvA?) men sen så kom jag på att om man får hjärnskakning får man det dirket. så jag har bara en vanlig huvudverk, mamma sa att det berodde på förkyldning, men det känns inte som det, så jag hoppas hon har fel(:

idag har jag sett på livet är en schlager, så bra film! jag älskar han som spelar cp-skadad, han är så bra skådespelare! men filmen är lite överdriven på slutet, men annars är den bra :)

vet ni vad jag har kommit på? att abba måste alltid säga saker tre gånger! "money, money, money", "honey, honey, honey", "gimmie, gimmie, gimmie".. ja där har ni nått att tänka på... eeeeeeeh

Hoppas du haft/har en bra födelsedag ida!!!!!

systrarna kollberg borde ha stolta föräldrar

Publicerad 2009-01-11 16:40:22 i Allmänt,


Jag har nyss kollat igenom bilder i min dator, och så hittade jag en map med bilder från december. Jag såg först denna bild med carro och hennes kompisar, alla är så fina och ler, med ljus och lussebullar, så som det ska vara kring juletid;



Sedan kommer mina kompisar. dom ser trevliga och glada ut, och äter såklart så som man ska...

FÖRLÅT

Publicerad 2009-01-08 16:39:11 i Allmänt,

FÖRLÅT FÖR ATT MIN PROFILBILD TAR UPP HELA SIDAN, MEN JAG HÅLLER PÅ GÖRA OM MIN DESIGN SÅ NI FÅR STÅ UT MED DET TILLS JAG ORKAR/KAN FIXA DET

RUBRIK

Publicerad 2009-01-03 19:23:18 i Allmänt,

Hello 2009!

orkar inte lägga in bilder från nyår, för jag hade typ 10 asdåliga bilder, så ni får kolla på ida och emelies ist. :)
 eeeh, inte så speciellt mycket har hänt, förutom att jag har börjat se grace anatomy!, helt otroligt asså! men det är faktiskt ganska bra, är på avsnitt fem just nu, men jag blir så störd på meredith som bara skriker "DRAMAAAAAA", men hon är ju galet snygg, så det gör inget :)
  hmm... .jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag fick lite klagomål av michelle, så .. . EHHHHHHHH........
En bild från förra året :
NJUT FÖR JAG TÄNKER INTE SKRIVA MER:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela