en såndär vecka man inte kommer komma ihåg i framtiden

Publicerad 2011-05-12 20:00:02 i Allmänt,

från toppendagarna jag hade så vreds allt under tisdagen. Dock inga extrema saker, så borde egentligen inte klaga men för att att nature ska göra det extra tydligt så har jag blivit sjuk. dock kan jag vara tacksam för att nationella engelska B läs- och hörförståelse är bortgjort, vilka är de jobbiga bitarna, även om det inte gick exakt som jag ville. nu väntar jag på att syster ska komma hem med Ben & Jerrys carmael chew chew och tuttifruttipåsen jag beställde. Helt klart fördelen med att vara sjuk: ursäkterna.

Nya tider, nya färger

Publicerad 2011-05-09 19:05:42 i Allmänt,

Återigen en toppendag! verkligen superdupertoppendag! tror verkligen att det är vädret som gör det! och kanske det faktum att jag köpte peacebiljett i lördags!

bild 1.emelies b-day party 2. grillning valborg yäh

Publicerad 2011-05-08 10:38:42 i Allmänt,

Det här har varit en toppenhelg!!!!
På fredag så var jag, michelle och emelie på den bästa förfesten någonsin hemma hos emelie för att sedan dra ut på 5ive. På lördagen var det SOoooool så då chillade jag, pluggade och på kvällen blev det grillat med syster och systerskompis. Sedan var det chips-ont-i-magen-chillakväll hemma hos emelie med hjalmar minus göteborgaren (aka johanna). och nu är det söndag och det är inte en tråkig ångestsöndag utan det är sol, jag har lite plugg (lite för att vara ic) och jag har redan städat mitt rum!! Jag brukar alltid tänka på filmen click och idag så känner jag för pausknappen, om det ändå vore SÅ toppen.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela