heeelu there!

Publicerad 2008-09-22 17:37:34 i Allmänt,

Hej! nu skriver jag en snabbis!

idag har jag varit i skolan, och well, det har väl varit okej, ganska seg dag. Men en sak var AS KONSTIG orientering var den roligaste lektionen. HELT GALET

Ikväll ska jag fara på hundkurs med min bäbis och leka med andra hundar. Före hundkursen ska jag och mami fara och handla ett par skor till mig som jag ville ha, jag vet jag är så bortskämd. men det ska väl bli trevligt?

sen idag så har jag haft värsta konstiga grejjen i munnen som jag stör mig as mkt på, det är typ värsta skinnbiten ( låter äckligt) som sticker ut lite och gör ont. STÖRANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

men hörrni, nu ska jag fara, men kanske skriver ett inlägg efter kursen, who knows?

ymmi

Publicerad 2008-09-21 16:28:51 i Allmänt,

Hej allaglada!


Idag har jag pluggat, som jag har gjort hela helgen. Ehh ikväll ska jag vara med Pauline och vi ska se superbra filmen Murder By Numbers. så det ska ybernajs!

Sen så vill jag bara tipsa om ett AS bra balsam som dom säljer för 20kr på puls just nu, det luktar jätte gott och man behöver inte använda så mycket!


Men nu ska jag gå och äta pappa har köpt jettego sallad + vitlöks(ida blir avundsjuk)bröd.






"its waaay bether than fastfood, its Wendy´s!"

Publicerad 2008-09-20 15:06:10 i Allmänt,




kollade igenom bilder på datorn,
bild 1: Wendys
bild2: min söta kusin, nyvaken
bild3: Jag och marilyn monroe
bild4: jag och papi i london
bild5: mi and mi sister y piña colada
bild6: vi fick äta HUR MYCKET VI VILLE på en hel dag, det här var typ middagen. cesarsallad, pizza, pommes, macaroni&cheese, mm

yogayogayoga

Publicerad 2008-09-19 21:14:00 i Allmänt,

´hej allla partymänniskor!

Nu har jag pluggat rätt så mycket, mest no och lite matte. Sen så har jag ätit ben&jerrys och kollat på oth. Har fått värsta träningskicken, jag har as lust att träna! eftersom jag typ var förkyld de två senaste veckorna har jag inte kunnat träna men nu ska jag sätta igång, från och med imorgon! visst är jag duktig? tack vare michelle och oth har jag kommit fram till det här, orkar inte beskriva varför

Sen så har jag blivit as ovig! asså seriöst jag tror inte äns jag når ner händerna i marken(vågar inte försöka). Men jag har lösningen, jag ska börja göra hemma-yoga igen!
tur att vi har den!

sen så har vi nyss pratat med carro in the us, och hon bablar om att det ska komma hem en tjej till oss i februari och bo hos oss! så det hoppas jag blir av.

Haaaaaaaaalå!! idag ...

Publicerad 2008-09-19 15:27:30 i Allmänt,

Haaaaaaaaalå!!
idag äre fredag och det är alltid bra =D=D
eeeeeeh jag ska plugga och få bort det mesta ikv, även fast det är fredag, men då får jag ta det lite lugnare resten av helgen. Imorgon ska jag vara med mina friends hemma hos moi! det ska bli riktigt trevligt. det blev in pablos ihelgen som tänkt utan det blir typ nästa helg.

dagens replik är "det är ju fredag", så då får man göra/äta vad man vill =)

dagen har varit väldigt trevlig och det känns bara bra och jag vet inte varför:S:S men det är ändå bra =D=D

vilken gullig hemliiiiis!

Publicerad 2008-09-18 16:41:12 i Allmänt,

Hejsan!

idag äre torsdag, och igår var det onsdag och i förrgår var det tisdag. I tisdags hade ´jag ridning och jag fick rida en fet häst som heter BJ(bonjovi) och ja vi hade hoppning, vi hade dock inte så höga hinder men snäva svängar. Camilla (ridläraren) tyckte att vi var duktiga så nu kan vi börja hoppa ännu högre hinder, vilken jag har väntat på i en evighet.
    i onsdags skulle jag på dansen men det blev istället mi friend pauline av nån knäpp anledning. och idag (torsdag, för er som har glömt) ska jag vara med pauline igen, och vi ska väl hitta på något galet.


vi har såååå sjukt mycket skolarbeten, och jag har typ flera planer i helgen (typ för många), så i do not know what to do. Men vet ni vad jag har kommit på? :O:O VIOLA har sämst smak och lokalsinne(även med karta) för på idrotten var hon borta hela lektionen (hade virrat bort sig) och hon gillar hannah montana och paris hilton? då är man ju sämst, eller med andra ord viola, men som tur är så har hon sagt att hon inte läser min blogg, SÅ HA-HA-HA, jag får säga vad jag vill om henne! MOHAHAHAHA.


Veckan har ändå varit härlig, så nu ska jag sluta klaga och bli klar med alla skolarbeten!
STAY POSITIVE!

HEJDÅ KÄRA LÄSARE

 (viola jag älskar dig, förlåt)

Början på en ny vecka

Publicerad 2008-09-15 21:07:49 i Allmänt,

Hejsan allihopa!

Idag har jag varit på skolan, absolut ingen jobbig dag, men jag upptäckte hur mycket jag måste plugga! vi har sjuukt mycket just nu. Så jag ska göra bort så mycket jag kan i veckan.

Och idag har jag varit på en hundkurs som var helt OK. Vi fick arbeta med allmänlydnad och ledaren var GALET lik Johan Karlsson! så det var trevligt. Det var ganska roliga personer som var med i kursen, en förvirrad tant, en typ nästan döv man, en gravid (som skulle sprina med lucas) bland annat. Och jag var as bra, för jag vann en lek som han kallade "gissa vikten på boxern", jag antar att ni fattar vad leken går ut på, och gissa vem som vann? alla typ 30, 38, 35, jag tänkte WHOOT, hunden måste väga minst 50? men sen så tänkte jag att jag kanske var helt ute och cykla så jag sa 45, och hunden vägde 53, så ja... jag är bra.

Det var min intressanta historia från idag (: pussar

mitt ute i sörfors

Publicerad 2008-09-14 15:38:17 i Allmänt,

Haj!

Igår på dagen gick jag på stan, jag köpte ett par byxor och två skor för sammanlagt 900:-, inte dåligt! men jag kommer inte kunna visa er bilder för datorn där uppe (där jag lägger in bilder) är paj!

På kvällen for jag till ida, och det gjorde också johanna, emelie, michelle och viola. Vi såg på två filmer, drillbit taylor och not another gay movie, jag måste bara säga att not another gay movie hade ... trevliga.. ljudeffekter. 
Efter vi sett filmerna gick emelie, viola och ida ut för att ta luft, en timme senare ringer ida och säger att dom är hos jens, så då började vi gå dit. det gick absolut inge bra men jag orkar inte skriva ner allt, för.. jag har ingen anledning.

Idag har jag typ gjort NADA. eller jag har träffat alva som kom hem idag! hon verkade ha haft det trevligt (:

IKVÄLL är det hål i väggen och stor i japan eller vad det nu heter, missa inte det !

fridayfridayfriday

Publicerad 2008-09-12 21:26:59 i Allmänt,

eeeeh idag har jag varit på skolan, vääääldigt slapp dag! Sen efter skolan for jag på stan och köpte nada. Efter middagen for vi till min kusin som fyller år idag, grattisgrattis. så vi åt tårta och ja the basics. När jag kom hem (nu) ringde carro på skype från usa, och då sa en kille "jag är en söt flicka", som tydligen hette Sven, som jag trodde var värsta svenska namnet? jätte galet! Men nu ska jag se på oth!<´3<3<3<3

HEJDÅ ALLA TREVLIGA MÄNNISKOR

sjukis

Publicerad 2008-09-10 12:29:24 i Allmänt,

Hej friskisar.

Jag är fortfarande sjuk och har as ont i mina höfter, fattade inte varför, så jag frågade min syrras kille och han sa att man kan få ont i lederna när man är sjuk, och för att jag gick 4 km på idrotten i måndags så blir det inte bättre.

Men jag ska försöka komma till skolan imorgon, men det som suger är att vi har idrott och då måste jag typ vara med för det är vårt sista konditionspass. gaaaaaaaah vad ska jag ta mig till?

Idag for jag och mamma på puls för att hyra en film för båda vi är sjuka + köpa glass och tidningar. Men det blev inte att hyra nån film för alla sög, så vi köpte två filmer som ser ut såhär:
 och

Vi såg en liten bit på guesswho, men den var verkligen dökass! så se aldrig den. men wedding crashers har väl de flesta sätt? bra film! Sen så köpte jag cosmopolitan och fick med en film som ser ut så här:


idag har jag sett one tree hill season 6 episode 1 och 2. veeeerkligen jeette bra! igår fick jag michelle att se fanvideos på oth, jag är så grejt! Så nu ska jag låna henne de första åtta avsnitten, sen så kommer hon att bli beroende. ja det är min plan. . .

ÖNSKA MIG ATT KRYA PÅ MIG

a man with a plan

Publicerad 2008-09-08 18:17:05 i Allmänt,

 
HaaaaaaaaaaalÅ!
Idag har varit en helt vanlig dag på skolan. Vi hade idrott, men jag var inte med för jag är förkyld, som jag har varit i typ 10 år nnuu???
IAF så har jag kommit på en plan. Jag ska spara ut mitt hår, och jag ska ALDRIG klippa upp det, jag ska klippa det rakt i topparna så det ser ut så här:


fast längre, om ni är jätte intresserade hur jag exakt vill ha mitt hår så laddar ni ner oth säsong 4 avsnitt 9. Om ni kollar på sophia bush där, så är det precis så jag vill ha! Sen så ska jag färga håret till haloween, för det var då jag bytte från blont till brunt förra året. undrar vad det blir för färg det här året... det ska väl bli intressant? sen när jag har haft mitt as snygga hår aslänge, ska jag klippa det jete kort! så där har ni min hårhistoria i framtiden!

Och ni som undrar vart den as coola bakrundsbilden kommer ifrån så ska jag berätta att det är jag som har gjort den alldeles själv på paint, och den GRYMMA ipoden med GRYM musik har jag fixat dit alldeles själv, med min egen musik. iknowimsocool.

OCH NI SOM HAR LUST ATT VARA SNÄLL:
ge mig tips hur man gör för att få bort förkylning!!!!

ikväll ska jag se på oth, ifall det hinner laddda(oj det blev tre d) hem....... och sen ska jag äta fruktsallad som min underbara mamma har gjort. (:(:(:

THATS THE UPDATE FOR TODAY!

JAG FÖRSTÅR INGENTING

Publicerad 2008-09-06 23:24:08 i Allmänt,

jag fattar ingenting av att designa bloggen! as jobbigt! nu har jag en ipod som spelar as högt (men endå bäst låtar), menyn syns knappt och är inte under bilden som det ska vara! om nån förstår sig på det här kontakta mig!

JAG ÄR TRÖTT OCH SUR
det är vad jag är!

och jag BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH

Min älskade börs

Publicerad 2008-09-06 19:15:51 i Allmänt,

Nyss ringde alvas mamma åsa till mig, jag blev as överraskad, för alva är ju i mallorca så jag tänkte vad vill hon mig, och för en sekund trodde jag att hon hade dött och att alvas mamma skulle ringa och säga det till mig personligen. jag fattar inte att jag hann tänka så fort men jag lyckades iaf på något vis.

Men hon ville bara säga att jag hade glömt min börs hemma hos dom, och jag vart glad, för jag har typ sökt den hela dagen. så jag skuttade till kling huset, och på vägen tillbaka kom jag på att förra lördagen var senaste gången vi var med varandra hemma hos nån av oss, och då hade vi varit på puls och sen gått hem till mig för att se 10 orsaker att hata dig ( ♥ ), så det var alltså sista gången jag använde min börs, och då var jag inte hemma hos alva, så det kan ha hänt två saker, följandes:
A) Alva råkar ta min börs och lägga den i sin väska
B) Alva ser att jag inte märker om hon tar min börs, hon snor den.

men bara för att allt var som det var senaste jag kollade i min börs, så tror jag på A.

6 september

Publicerad 2008-09-06 13:38:50 i Allmänt,

Nä, vi for inte till lycksele idag. Både jag och mamma är sjuk.
Så det blir nog inga kompisar idag.. men jag ska nog ladda ner filmer och se på dom och äta godis.. det är min plan. fast jag måste plugga också. men det löser jag nog.

Jag har tappat bort min börs, en svart lite trasig börs. Om ni hittar den kan ni ju ge tillbaka den är ni snäll. men jag misstänker att den är hemma, men jag har letat överallt, så jag måste nog spärra mitt kontokort som ida, och inte kunna ta ut pengar på 2 veckor. bleh. + jag hade massa minnen där i, typ biljetter till bio och mamma mia teatern i london, kort från sea world och universalpark i usa, och massa annat, jätte tråkigt. men aja jag hittar den nog nångång.....

Om nån vill hitta på något ring mig, men om jag mår dåligt så kan jag nog inte hitta på något, men ni kan ringa iaf :)

Du skriver som en kalv

Publicerad 2008-09-05 14:52:32 i Allmänt,

citatet är från oscar på matten, man märker att han är en bonde.

Nu äre helg men jag är endå inte glad :( för jag är YBER förskyld, vilket suger, sen så måste jag typ fara till lycksele istället för att vara hemma och bjuda hem några kompisar :(  och vi har dessutom typ as mycket saker i skolan och gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah är vad jag har att säga. det här blir ingen bra helg.

clothes

Publicerad 2008-09-04 15:24:00 i Allmänt,

bild nummer 1: Fick kjolen av min moster igår som hon hade när hon var ung (när hon bodde i london), så jag borde få typ nå sorts poäng för återanvändning.
Bild nummer 2: Tänkte ge tröjan till michelle för jag tyckte den var ful, men michelle glömde den alltid av någon anledning, men nu har jag börja ha den igen så jag borde få poäng för det med!




När jag duschade så glömde jag att jag hade rosa hårspray i håret, så jag kollar ner och det är nått rödaktigt, jag typ reagera så här: AAAAAH JÄTTE MYCKET MEEENSSS
men sen tänkte jag efter..

Lilla os

Publicerad 2008-09-04 14:28:13 i Allmänt,

idag var jag hos tandläkaren och jag har haft ont i huvudet sen dess. de måste ha varit sämst.
Men vi hade os, och det muntrade upp mig :) Vi kom tvåa och yacke måste gå till historien för omg vad bra han var på springa helt sjukt!!!

Idag ska jag på dark knight som jag redan har skrivit men jag vill att ni ska bli avundsjuka på mig =)


 




Dark Knighhhhhhhhhtttt

Publicerad 2008-09-03 20:07:35 i ,

Gissa vem som ska på dark knight imorgon kväll igen? MARIKA KOLLBERG. tredje gången, och jag tror nästan att den kommer vara bättre den här gången en de två första.

 här är scenen när han är som roligast(och hetast av någon anledning) =)
MY HEATH IS PURE HEAT!

Här är låten jag lyssnar på just nu (man måste ha versionen med bale!!!!)


Imorgon bitti ska jag till tandläkaren "jippi". Sen har vi Lilla Os och då ska jag ta med mig kamera - vår färg är rosa!
Och juste idag var jag på hiphop och våran lärare var jätte söt! haha. Vi kommer nog ha roligt på lektionerna framöver ;)  

1 september

Publicerad 2008-09-01 19:18:13 i Allmänt,

Halelåja!

jag tänker bara informera hur osmart jag är och hur glad jag är. Efter jag hade cyklat på våran träningscykel som uppvärmning tänkte jag "hur ska jag styrke träna, för jag är ju sååå less på vanliga armhävningar, situps osv.." sen kommer jag på att vi har typ den ultimata styrketränings maskinen, hur kunde jag ha glömt den? jag är ju sämst!!!

heeeeeeloothere!

Publicerad 2008-09-01 16:17:24 i Allmänt,

haaaaaaaaaaaaa-LÅ!
idag har jag varit i skolan och haft.. rätt okej dag. Vi har haft so, idrott och alla språk, inte så jobbig dag alltså.
imorgon har vi skolfoto och alla tjejer blir så här: VAAAA? IMORGON?? OMGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
men jag ska låta er slippa det i min blogg så min kommentar blir : ....

Hur går det med batman marika? eeeeh............. ehhhhhhhhhhhhhh........... men jag sitter ändå med hantlar varje gång jag sätter mig vid tv:n så det är väl ändå typ batmanaktigt? jaa..eh..


och dagens tack går till paint, som är typ vaddå? världens bästa program. man kan göra jätte mycket roligt där har jag kommit på. och man kan ändra storlek på bilder, som är as bra för mig som lägger in bilder hela tiden till min blogg. awsome!

krya på er michelle och viola - vi saknade er idag (NOT..(var tvungen)).

btw, idag lärde jag mig hur ett ord stavades : schizo
*APPLÅDER*
tacksåmycket, tacksåmycket

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela