goddag 26 juli

Publicerad 2008-07-26 18:32:42 i Allmänt,

FÖRLÅT

förlåt för att jag inte har skrivit på typ as länge, men jag har haft fult upp
förlåt för att jag inte har skrivit att jag är hemma nu, (nu vet ni)
förlåt för att jag inte kommer skriva något om min resa till USA idag, men nån dag snart ska jag skriva allt.
förlåt för att jag måste gå med lucas till alva nu
förlåt för att jag bara ska ha kul med mitt "gäng"



förlåt för att det blev så mycket förlåt. förlåt.

HALLLAA

Publicerad 2008-07-19 00:01:47 i Allmänt,

hej ni der i sverige! jag ar i miami just nu, vi ska snart ut och ata och klockan ar 6.01 pm.
HA DET BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

4 juli, hejdå

Publicerad 2008-07-04 20:33:09 i Allmänt,

Fredag den fjärde juli.
Det här blir mitt sista inlägg innan jag far.
Imorgon bitti där vi 8.00 tiden så far min familj med bilen till stockholm. Vi kommer förmodligen stanna i uppsala för att fika på Sveriges äldsta kafee, ovhandals eller något liknande heter det. Sen så far vi vidare till sthlm och vi kommer övernatta där på något hotell vi har varit på förrut (med frukost *smile*). Klockan 9.00 på söndag morgon far flyget från Sthockholm Arlanda till Miami. Vi kommer vara framme cirka 5.00 på måndag morgon (20 h flyg).

Idag har jag läst ut H. potter och den flammande bägaren *hurrahurra*. Så då tar jag med mig 5an och 6an till miami. hinner väl typ läsa ut 5an på flygplanet. Men jag kommer väl inte kunna läsa på grund av att jag är såå flygrädd. men jag ska försöka! ¨

Idag hände en väldigt konstig grej. Det hela började med att jag satt på min säng och läste. Sen såg jag en spindel klättra på taket (spiderpig, spiderpig iknow) så jag ba :OO och greppade tag i en tidning och dödade den. jag ba pjuhhh. Fast jag vågade inte ta bort den mosade spindeln som satt fast på mitt tak så jag lät den ligga/mosa där. Jag fortsatte min läsning och glömde helt bort spindeldramat. Efter ett tag kom jag tillbaka till verkligheten - och det första som kom till mina tankar var, spindeln. jag kollade åt det håll spindeln hade legat/mosat, men den var borta. den hade vandrat vidare på taket. jag såg den, greppade tag i tidningen och smälde till den. Sen kom jag på att det inte fungerade förra gången, så jag tänkte mosa den ännu mer, men så ramlade den ner. Jag fick panik, men upptäckte snabbt att den hade landat utanför fönstret (jag har ett myggfönster, så det var förmodligen nån springa på ovansidan), eller jag tror det var den spindeln som var utanför. eller så är det fortfarande kvar på mitt rum... där jag ska sova inatt..

så nu är jag borta till senast 25 juli, och jag hoppas att ni kontaktar mig då, så vi kan återförenas igen. Jag kommer sakna er jätte mycket (ni vet vilka ni är), och jag hoppas också att ni håller tummarna att jag och min familj kommer överleva flygresan. men ifall nått går snett, eller att vi blir uppkäkade av hajar eller krokodiler i miami så vill jag att ni ska veta att JAG ÄLSKAR ER, vi vet fortfarande vilka ni är (nära&kärA). ni får ha det så bra och äta svenska jordgubbar åt mig! ni kan säkert skicka nått sms, det kan ju inte vara hur dyrt som helst, eller? men ifall ni ringer kanske jag inte svarar, för det blir jag som betalar(2bad).

men nu ska jag gå och se lejonkungen 2 (jag är en liten nörd, jag vet), sen så får vi se ifall jag överlever natten med spindeln..

här kommer lite bilder;
 Marika och anja konfimeras
 alva johanna viola, och  anja och emelie mobbade där bak
 nyklippta marika hoppas att ni skickar nått sms :)

HA DET JÄTTE BRA NU ALLESAMMANS!
massor av pussar&kramar
Marika Kollberg

3 juli, städdag

Publicerad 2008-07-03 17:34:13 i Allmänt,

Idag är det torsdag, och jag har städat stort sätt hela dagen. Känns endå bra, för då kommer det vara rent när jag kommer hem. Jag upptäckte också att jag har över 30 par örhängen - vilket är helt onödigt, för jag använder typ dem aldrig. Sen så har jag gått igenom massa gammla grejjor, typ bilder, vykort, dagböcker och en hel del mer. Det var väldigt rörande. Läste ett brev jag fick från anja när vi var små så här stog det;

(från mallorca)

Hej!

Du kannse är lite sur på mig men jag ientligen sur på dig jag också.
Vi har det ialafall det varmt och sjönt vattnet är varmt men jätte SALT!
Jag saknar dig mycket,

Vises!/Anja

så gulligt!
 
Sen så såg jag en massa andra bortgkömda saker i mitt rum. och jag har en fråga, ifall man upptäcker att alla ens barndrömmar kanske inte går i uppfylese, betyder det att man blir äldre? betyder då att när man upptäcker att alla ens barndrömmar inte går i uppfylese att man är äldre? Det var en läskig fråga som jag tänkte..

Jag har följt sex and the city nu i veckan. Det är väldigt lätt att se på. Och jag kom på hur kul det skulle vara att skriva krönika i en tidning som Carrie.. men kanske inte en sexkrönika men..

Ikväll ska jag vara med anja och det kommer var kul. ifall hon fortfarande inte är sur på mig. (hihi)
Vi kommer att se på Narnia och käka naturgodis hoppas jag :)

1 juli

Publicerad 2008-07-01 15:09:51 i Allmänt,

Idag äre tisdag och alva är på spa. (vetinte varför jag skriver det, men kanske är kul och veta) Själv har jag varit med rosco, lucas och michelle i hedlunda parken. De busade lite och nosade på varandra. Vi tänkte att det skulle vara bra att dom skulle träffas innan lucas ska bo hos dom. Och lucas åkte buss för första gången idag, så gullliggh han ee !: ] :]:]]]]]]]]
 

Det var ett litet tag sen jag skrev(och lade in bilder) men det kan jag inte rå för för jag har varit lite upptagen. Jag har bland annat blivit konfimerad(ni; grattis, jag; tackartackar), känner mig så stolt, och jag ångrar inte att jag gick konfa. Sen så har jag  varit på wheels med Alva och Emelie, det var riktigt skojjigtt. Jag har klippt mig (lugg) det blev väl bra antar jag. och igår var jag på bio med Michelle, johanna och Emelie. Vi såg Sex And The City, den var riktigt bra, rekommenderar att ni ser den.

Jag har en massa saker jag måste få gjort innan jag far (på lördag) jag måste packa, se vilka dagar jag ska jobba när jag kommer hem, lämna igen böcker, fylla på mp3 med låtar och en maassa mer, och det känns jätte drygt. men det ordnar sig nog!

ha en bra dag
(jag älskar lejonkungen)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela