Första Advent

Publicerad 2010-11-28 10:34:54 i Allmänt,

Idag är det första advent och jag har tänt ljusen på hyllan bredvid bilder på Herman, ganska sjukt att det gått fyra år utan honom. Idag blir det att plugga spanska och kanske fara till en släkting som fyller år idag. Senare ska jag och Pauline först på Body Pump och sen teamcyklig så jag kommer nog vara rätt död ikväll. Klicka på första bilden för att lyssna på mysig musik.

The Butterfly Effect

Publicerad 2010-11-27 16:45:00 i Allmänt,

Igår såg jag the butterfly effect och damn vad bra/sorglig den var! Sen wikipediade jag butterfly effect och läste lite om vad det är och det var ganska interessant. Helt plötsligt insåg jag att jag skulle kunna tänka mig att studera vidare i något inom psykologi så som jag känner just nu vill jag läsa psykologi B i trean. Menmen då kanske man ser någon film om matte och helt plötsligt vill man läsa matte D... men vad är oddsen att det finns en sådan film? Dessutom om vi får tillbaka våran gamla mattelärare Erik istället för toppen Johan så är det 0% chans att man läser matte. Aja nu måste jag avrunda ska hinna med bussen till dagens Body Pump pass. (tidinställt inlägg) tips: se The butterfly effect.

Filmer & Böcker till jul

Publicerad 2010-11-27 10:37:55 i Allmänt,

Imorgon är det redan första advent och det snöar extremt mycket, nu när julen snart är här snälla låt snön ligga kvar tills dess!!
Hursomhelst vill jag bara tipsa er som ska köpa julklappar att på cdon är det fraktfri vecka och de har ju ganska billiga saker och mycket på rea! Så igår köpte jag alla Harry Potter filmerna  för 49:- st och två stycken böcker. Harry Potter filmerna bad jag om som en julklapp av mamma och pappa och de sa ok! Sedan köpte jag the secret-teenpower som är som boken the secret fast för tonåringar om hur man uppnår sina drömmar. och sist köpte jag en bok till mamma i julklapp som heter miracle in andes. dock köpte jag den mest för att jag ska kunna låna den och läsa för den verkar fett interessant då den såklart handlar om planet som krashade i anderna!


Hur ramlar man på knä?

Publicerad 2010-11-24 20:37:50 i Allmänt,

Tjatja, sitter här lagomt svettig efter ett teamcykling pass på usm (bara för att skryta lite om hur duktig jag är). Men nu ska ni allt få höra dagens skönaste: Jag ramlade idag i matsalen på draggen. Jag gjorde det jag fruktat så oerhört ska hända mig. Men det var inte så hemskt som jag föreställde mig i mina mardrömmar, där jag ramlar på rumpan, tappar all mat över mig själv och alla stannar upp för att titta på mig i tystnad. Och så hände det inte - utan jag ramlade på knä(!!), hade maten kvar på tallriken och kunde ställa mig upp på två sekunder,  typ ingen såg det förutom mina kära klasskompisar som hade satt sig ner och saga som var bakom mig, som fyi typ dog av skratt, men den som skrattade mest var nog jag. Men såhär i efterhand skrattar jag inte så särskilt mycket då jag har två feta blåmärken på båda knäna. Menmen jag ska inte klaga då det kunde varit tusen gånger värre.

Deathly Hallows part 1

Publicerad 2010-11-19 17:13:01 i Allmänt,

Vill bara meddela att Harry Potter and the deathly hallows var exreeemt bra! Kärleken för  Dobby gick upp en grad efteråt! åååh vad jag tycker om HP! tänk att nästa film är sista filmen :( hur ska man klara sig nu utan det man växt upp med? Alltid en ny HP film på G och att böckerna anpassas efter hur man växer upp.... Men när jag sett sista filmen ska jag läsa om ´böckerna från början och köpa alla filmer(önska dom i julklapp/födelsedag) när priset sjunkit.

Nu blir det att njuta av helg!

Bloody hell

Publicerad 2010-11-18 10:32:46 i Allmänt,

Idag är det dags för Harry Potter 7 del 1!!!!!!!!!!!!! Är extremt galet taggad. Men kanske inte lika taggad som den här killen förmodligen var:

Farsdag

Publicerad 2010-11-14 18:21:39 i Allmänt,

Idag är det farsdag så av mig och carro fick pappa massa snus och middag. Det tyckte han om. Världens finaste pappa det är min pappa!!!!!!!!!!!!!!!!



That 70's Show - Love Hurts/So happy together

Publicerad 2010-11-13 20:44:15 i Allmänt,

Som många av er säkert redan vet så har jag blivit beroende av that 70's show. För några dagar sedan såg jag ett avsnitt som blev min favorit genom that 70's shows historia. Här är två klipp från det avsnittet, jag kan seriöst inte sluta skratta.

mobiler...

Publicerad 2010-11-13 18:28:50 i Allmänt,

Min kära nokia xpressMusic gick sönder i veckan :( har haft den i typ i 20 månader och den gick på minst 3500:- (pappa betalade) och nu har den dött........ är ganska ledsen :( några bilder, videos och ljudinspelningar som man aldrig kommer få se eller höra igen... och den var så bra också......... men nu får jag nöja mig med min nya sony ericsson som pappa var så snäll och köpte åt mig idag! Langa nummer, har inte kvar några så... ja

Underbart

Publicerad 2010-11-12 14:50:10 i Allmänt,

FREDAG!
Känns fett skönt även fast jag inte var i skolan måndag eller tisdag, torsdag och fredag hade jag en lektion. men en fredag är alltid en fredag. Inte mycket nytt har hänt förrutom fyra saker 1. Skaffat busskort (period) vilket innebär att jag får åka buss hur mkt jag vill, och det är skönt ska jag berätta. 2. Skaffat USM kort, har varit på ett pass idag, teamcykling 45 min och satan vad man svettades men det var galet skoj, ska nog på det passet nästa fredag också! 3. BOKAT BILJETTER TILL HARRY POTTER 7 DEL 1!!!!!!!! 4. Skaffat minneskort till kameran så nu blir det mer bilder tjohoooooooo
I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har inga planer förutom ikväll och dessutom så har jag typ inge skolarbete vilket är extremt ovanligt så jag ska nog passa på att njuta!! Fast det är farsdag på söndag så jag ska göra middagen men jag kan väl bjuda bilder på det efteråt ;)

HA EN TOPPEN HELG

Jag & pappa går på säljknep

Publicerad 2010-11-09 20:42:57 i Allmänt,

idag var jag och pappa på puls och vi skulle köpa juice. då ser vi en liten kylbox med juicer (vilket innebär rea). på en lapp står det 1 för 12kr 2 för 24 och 3 för (kommer inte ihåg pris).
Jag - ska vi ta 1 för 12 eller två för 24
pappa - jamen ta två för 24

vi går till kassan
jag - eeh... pappa ... 1 för 12 två för 24...
pappa - jo..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela