Gilmore Girls

Publicerad 2010-10-31 18:00:00 i Allmänt,

Helt ärligt så började jag se Gilmore Girls när man fick med åtta avsnitt av serien om man köpte en meny på mcdonals. Väldigt mysig serie och är mer verklighetsbaserad än andra då det är normala konversationer om onödiga saker. Ett stort plus är att de lyckats bevara alla skådespelare genom hela serien trots att de har så många roller. Har dock inte sett de senaste säsongerna så det måste man ju ta tag i men jag har glömt bort så mycket från typ säsong fyra så man vet inte vart man ska börja!!! Enormt positiv sak med serien är att jag blir motiverad till att plugga av ambitiösa rory :) Oj så sugen jag blir på att se GG när jag skriver och letar bilder, tror jag ska önska mig fetboxen när jag fyller arton... hmm...



Och det där med normala konversationer så kanske det är bara jag som tycker det, för jag har fått klagomål från emelie att jag alltid ställer många konstiga ultimatum:

Gossip Girl

Publicerad 2010-10-30 21:01:00 i Allmänt,

Gossip Girl såg jag första gången... jag tror det var i åttan innan det hade haft premiär här i Sverige. Jag var sjuk och hade sett reklamen för det, så jag laddade ner avsnitt för avsnitt och woops hade jag sett hela första säsongen på en dag. Jag kommer ihåg att Michelle var så förvånad att jag lyckats se en hel säsong på en dag. Men det var ju en sån rolig serie. Har sett alla avsnitt till (och med)säsong fyra och sedan dess har jag slö tittat när det går på tv ibland. Blir lite samma sak hela tiden och Nate har varit ihop med alla tjejer som btw är huuuuur snygga som helst (speciellt blair). Also you gotta love the fashion.

Vänner

Publicerad 2010-10-30 20:58:00 i Allmänt,

Vänner. Vad finns det INTE att säga om vänner? Alla som riktigt känner mig vet att jag är besatt av vänner och jag relaterar allt till serien. Började se serien ganska tidigt och har nog sett varje avsnitt minst tre gånger, för så bra är det. Favoriterna är helt klart Phoebe och Ross. Kanske för de är dom jag relaterar till! Om jag en dag får en flicka ska den heta phoebe eller om jag skaffar en tik så får den heta det.


Cougar Town

Publicerad 2010-10-29 19:08:00 i Allmänt,

Cougar town har nu blivit en del av tisdagstv sedan det började sändas här i sverige. Jules (Courtney cox) ska vara någon alla 40åringar kan relatera till, dock måste det vara fett jobbigt med tanke på hur galet snygg hon är. Skön är hon också så som hon bjuder på sig själv, sånt gillas!

Halv åtta hos mig

Publicerad 2010-10-28 16:59:00 i Allmänt,

På höstlovet ska jag saga och linda köra halv åtta hos mig så om ni vet någon superdupergod för/varm/efterrätt så var vänlig och dela med dig!

Desperate Housewifes

Publicerad 2010-10-27 18:49:00 i Allmänt,

Jag kommer ihåg när jag såg första avsnittet av desperate housewifes. Det var en dag i mars år 2005 och mamma hade bett mig och carro att spela in det åt henne för hon inte skulle vara hemma då. Den kvällen var jag med pauline och i brist på någonting att göra så satte vi oss och kollade på serien. Vi tyckte det var mycket bra och orginell. Från och med då blev tisdagen desperate housewife kväll med Pauline. Vi ser än idag desperate housewifes tillsammans klockan 21.00 varje tisdag!

Pensionärsstress

Publicerad 2010-10-27 16:02:48 i Allmänt,

Viola är ganska smart ibland. Hon har nu hittat på ett ord som jag tycker var riktigt fyndigt! Det ordet är pensionärsstress och det bör användas som personer som, när de ska av bussen, kliver upp innan bussen har stannat. Pensionärsstress. Ett ord som jag kommer använda flitigt i framtiden!

Min soulmate

Publicerad 2010-10-26 19:31:44 i Allmänt,

Jag har verkligen världens finaste soulmate Linda Maria Ulrika Eriksson. Hon bryr sig alltid om hur jag mår och ser till att alla har det bra. Och som tack för att du är en sån fin vän ska du nu få en till dikt:

Linda Eriksson min fina själsfrände,
du är den som hjälper mig genom elände,
Jag kanske inte alltid ger dig fem,                                      (internt)
men du kommer alltid vara välkommen till mitt hem,         
även fast jag kanske inte ger dig fem,
finner du nog alltid en cyklist som ger dig dem,
nog talat om highfives och mina problem,
ska jag nog avsluta denna dikt innan den blir för extrem,
och avsluta den med att säga något smart,
att jag hittat en vän som dig är ofattbart!


How i met your mother

Publicerad 2010-10-26 17:29:53 i Allmänt,

En av mina favorit serier är how i met your mother och det tog ett tag innan jag började se den serien. Jag kommer ihåg hur mycket en viss Emelie Sveed tjatade om hur bra serien var och jag kommer inte ihåg hur men på något sätt föll även jag för serien. Alla karaktärer är så grymt klockrena och varje avsnitt är så fyndigt!
¨


Hawaii

Publicerad 2010-10-24 16:43:48 i Allmänt,

700 kronor rikare. Känns ändå ganska bra, dock är jag heeeeeeelt slut och typ sjuk/kraslig i halsen. Menmen nu ska man inte klaga när man har en skön söndagskväll framför sig och en pizza som väntar på att ätas upp!

Helg ljuva helg

Publicerad 2010-10-23 17:50:48 i Allmänt,

Igår kväll gjorde jag ingenting speciellet efter som jag skulle jobba dagen efter, laddade dock ner Simon Birch, som jag velat se hur länge som helst(såg den ngn gång när jag var liten, sprang över till emelie och såg den med henne. Riktigtriktigt bra film och världensVÄRLDENS sötaste unge är med i den. Så ni borde verkligen se den!!!!!

Får inte jag en sånhär söt unge när jag blir stor, då dränker jag den i älven!
(vill även han brillorna på köpet)

Och idag så har jag jobbat. Det var jätte mysigt att vakna upp 07.20 när man ska vara på surf klockan 07.00, fast näe. Fick världens panik, men dock så vare ganska lugnt när jag väl kom till stallet.. Dock så visade det sig att tjejen som jag jobbade med's hund skulle ha valpar så jag fick jobba själv från 11.00 och det var grymt jobbigt fast man gjort bort all mockning... Nu är jag iaf ensam hemma, helt slut i kroppen och inväntar nästa dag av arbete. Livet är tufft men pengarna rullar ju in som de ska.

 

The runaways

Publicerad 2010-10-21 15:14:55 i Allmänt,

Rekommenderas starkt. Bra musik, skådespelare och mode. (lägg även märke till hur bra dekota passar i den här frisyren!!)
 

LC:2 2008

Publicerad 2010-10-16 15:46:51 i Allmänt,

Idag tävlade jag dressyr med hästen Alita. Gick kanske inte toppen, men ändå är jag nöjd eftersom jag inte tävlat dressyr på mycket länge. Alita var också lite knasig för hon var brunstig men jag ska inte klaga på hästen som skötte sig ändå ganska fint förrutom på framridningen då hon var psycho.... Här kommer iallafall två bilder från dagen:
 

F.r.i.e.n.d.s dancing

Publicerad 2010-10-14 19:09:37 i Allmänt,


Ni måste verkligen se dessa klipp speciellt den första för jag tror att alla som har druckit har någongång sagt någon av de replikerna:
 

Surfdagarna

Publicerad 2010-10-13 07:36:49 i Allmänt,

Lördag: Tävling Dressyr på surf
Söndag: Jobba på surf
måndag: Gröntkort teori på surf
tisdag: föreläsning hästens anatomi på surf
onsdag: föreläsning hästsjukdomar på surf
torsdag: praktiskt prov gröntkort på surf

Är ganska taggad på allt förrutom att lära mig programmet till dressyren.... det är så svårt att lära sig på papper :(

onsdag idag, börjar dagen med skolan (har historia redovisning, hoppas det går braaaa) och sedan ska jag och linda fara och köpa/kolla på jackor och ikväll ska vi studera till svenska provet!

pusssheeej

Teenage dream

Publicerad 2010-10-11 18:16:33 i Allmänt,

Det jag vill just nu

  • ha långt mörkt slarvigt hår
  • äga en kamera
  • bära en spetströja
  • Sova i min säng och slippa alla prov vi har den här veckan.

Känns så tråkigt att vi bara går mot mörkare tider. Man blir mer depp på vintern, tur att linda har lovat mig att "

åka skrana, grilla korv, sitta inne och se film, fika, snacka gojja med tända ljus osv" i vinter. Sånt lär behövas.♥

The comeback.

Publicerad 2010-10-11 15:23:42 i Allmänt,

Japp. Efter att nu ha bloggat på www.amerikas.wordpress.com har jag insett att jag tycker om blogg.se mer därför kommer jag att fortsätta blogga här FRÅN OCH MED NU. Det är ju lite kul att kolla tillbaka i arkivet på denna blogg som jag hade i högstadiet. En ny header har jago också. Tog några bilder jag hade sparade. Och tur för Linda och Saga var det så det fick vara med på tre bilder när vissa av mina nära och kära inte fick vara med på en enda.


www.mkollbergg.blogg.se - I'm back - stronger than ever. Eller hur var det nu?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela