my inspiration

Publicerad 2009-06-28 17:46:02 i Allmänt,

Michael Jackson
The King Of Pop
1958-2009
I want you back





Heal the world
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
There are people dying
If you care enough
For the living
Make a better place,
For you and for me...

rybaaak

Publicerad 2009-06-21 22:16:25 i Allmänt,

HI!
Som ni kanske redan vet så ska jag till  sthlm, och jag fick nyss reda på att ALEXANDER RYBAK ska vara på skansen 14 juli!!! så ifall jag är där då måste jag ju se hnm!!!!!!!!! så söt asså<3<3

Idag så bestämde jag och pauline att vi skulle gräva upp lådan som vi grävde ner för över 4 år sedan. Vi hade gjort en beskrivning just när vi grävt ner den och så här var det beskrivet: följ stigen, gå över bron, förbi hagen, en meter från trädet.
- BRA BESKRIVNING?!?!?!?
frågan är ju hur dum var vi?`men smart som vi är nu listade vi precis ut vart det var, och blev överlyckliga när vi hittade lådan med alla våra minnen. Men när vi kollade igenom den var det nästan pinsamt. Vi hade skrivit saker, SNOTT en hel del till den där lådan, och tagit massa fula bilder. Men det var ändå råkul och man fick värsta glädjekicken när man hittade den.

17 juni

Publicerad 2009-06-17 19:13:19 i Allmänt,

Vill ni höra ngt CRAZY?
JIMMY CHOO FOR H&M!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoppas det inte är för dyrt, för annars kommer man ju lätt att köpa!!!!!!
jimmychooriovictoriabeckham.jpg image by fashionphileSHOES!

FÖRUTOM DET, så har nu mitt summer camp slutat, har inte märkt av det en riktigt... Men jag har iaf haft jätte kul med Alva, och jag har lärt mig saker + kul att testa på samba, rumba, salsa osv. Imorgon ska jag köpa linnen som det står typ BA- summer camp, så jag har ngt att komma ihåg det av;)
Idag var uppvisningen också, och som alltid gåre ju bättre när man övar, men det var ändå råkul!
Och nej, pappa har inte fixat hårddisken:(

KOM IHÅG SYTYCD IKV!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEJHEJHEJ

Publicerad 2009-06-15 09:34:19 i Allmänt,

har ngn lust att resa med moi? ganska snart, och med snart menar jag typ ungefär en vecka! SMSA ELLER RING OM DU E JÄTTE PEPPAD
TYP TILL GREKLAND, TURKIET eller liknade!!!!

SOMMARLOV

Publicerad 2009-06-13 10:27:58 i Allmänt,

NU ÄR DET SOMMARLOV TRALLALALALALALALAAAAA
Jag skriver bara nu så ni inte börjar klaga på att jag skriver för lite, jag vill egentligen inte skriva nu, eftersom jag har inga roliga bilder att bidra med, pga pappa kan aldrig fixa den rätta hårdisken :(

I torsdags (skolavslutningen) så började det med att jag och emelie vandrade till skolan.  Det första 9:orna gjorde var att äta tårta inne i matsalen med föräldrar osv. Pär höll också ett väldigt fint tal : ) Sen vare fotografering på framsidan, vilket tog typ år. sist samlades alla i högstadiet i aulan, där det var uppträdanden och tal osv och 9.orna fick sina betyg.
När skolavslutningen var över fick hjalmar åka limo, vilket ägde, vi åkte runt stan och sedan hem till mig för att fika!
På kvällen kom väldigt många från 9an hem till mig, typ minst 35 st, och jag hade iaf jätte kul, och det var roligt att så många kom! Kommer verkligen sakna många av dom man inte kommer träffa så mkt:(

Nu snart börjar SUMMER CAMP 09, och jag är rå taggad!!! ska bli så himla kul att se Roja igen!

Jag tror det här kan bli en av de bästa sommrarna hittils - SOMMAR 09!

btw, jag lovar jag ska göra ett fetto inlägg med massor av bilder såfort pappa har fixat hårddisken, då kommer bilder från brännbollsturneringen, skolavslutningen med mera!

BYE VÄSTANGÅRD

Publicerad 2009-06-11 17:36:20 i Allmänt,

JAG HAR GÅTT UT 9:ANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!
JAG SKA SKRIVA MER IMORGON, MEN VILL BARA SÄGA ATT DET KÄNNS JÄÄVLIGT SKÖNT, OCH KOMMER SAKNA ALLA JAG INTE KOMMER TRÄFFA SÅ OFTA!
OCH BTW I BELIEVE IT'S A PARTY EN MI CASA TONIGHT!
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

SYTYCD

Publicerad 2009-06-10 07:31:42 i Allmänt,

Jag har fel hårddisk, kan inte lägga in bilder, VILKET JAG HADE TÄNKT GÖRA NU. måste tjata på pappa att fixa den rätta hårddisken.
Eftersom jag inte har nå bilder äre ingen idé att berätta vad jag gjorde igår, så ni får isf läsa idas, emelies eller michelles blogg som skrivit om det!: iidasanden.blogg.se, sveedmeister.blogg.se, michelele.wordpress.com.

så jag tänkte bara update u guyz med att idag e det brännbollsturnering(vi vinner,right?), syrrans student, och imorgon SKOLAVSLUTNING! Sedan har jag bra nyheter:
SO YOU THINK YOU CAN DANCE BÖRJAR!!! 17 juniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Helg

Publicerad 2009-06-07 20:32:35 i Allmänt,

tjoho!
Igår var vi och såg antichrist, som skulle vara en skräckfilm. Inte läskig, men sjukt äcklig och konstigt och sjuk film. Jag håller med Emelie - se den INTe.
Som sagt så har jag jobbat hela helgen, även fast jag typ jobbade NADA. Eftersom det är sommar står hästarna ute och vi behöver inte göra ngt. På lördagen var det dressyrtävling, så vi satt och kollade på det typ hela tiden, vi behövde bara se till att det var snyggt i stallet, inte så jobbigt. Sen idag(söndag) så sov jag mer än vad jag jobbade. från 7 till 9 hade vi saker att göra, kl 9 till 11 fick vi då rast. Det hade varit en övernattning för barn på surf så hela övervåningen var upptagen, alltså fanns det ingenstans att sova för trötta marika som hade sovit väldigt lite den senaste veckan. Så hon bestämde sig för att ta ett hästtäcke och lägga sig på en äng bredvid E4an. Helt normalt. Hon lyckades sova i 1,5 timme när hon sedan gick och åt lunch. Sedan fick hästarna lunch, vilket tog 15 min att göra, och nästa sak skulle vi inte göra förän halv två, då gick jag och sov på övervåningen, då hade alla barnen gått ner. Så då sov jag. halv två skulle vi ge hästarna mer mat och släppa in dom. Men eftersom det var barn där så ville dom såklart göra ALLT vårt jobb, alltså ta in hästarna och ge dom mat. Jag kom ihåg när jag var en av dom och såg upp till tjejerna som jobbade där på surf och vågade leda dom galnaste och största hästarna och nu är jag äntligen en av dessa coola tjejer, och det känns SUPERBRA. Det bästa med dagen var att cafeterian var öppen och ingen var där, så då vare bara att gå och ta gratis läsk och godis, mmmmmm:) och nu har jag tjänat ihop 700 kr :)

Jag har tagit as fina bilder under dagen som jag tänkte lägga ut, men de är på mobilen, och våran hårddisk som man kan lägga in dom på är trasig. så det får bli någon annan gång (jag vet, det kommer aldrig att hända)

HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA HELG MINA TUSENTALS LÄSARE
OCH TACK NI SOM SMSADE MIG HELA HELGEN FÖR ATT UNDERHÅLLA MIG UNDER JOBBANDET

ITS OVER

Publicerad 2009-06-05 14:46:22 i Allmänt,

nu har vi gjort bort ALLLLLLLLLLLLLLLT skolarbete och det är så sjuuukt naaz!
Jobbar lördag och söndag, måste kliva upp 6, så det är lite jobbigt, men en dag med hästar kan vara ganska kul! hoppas bara det är varmt så jag får ngn färg=)
Igår var min syrra på balen, hon var i VK i tisdags pga det, tidningen idag från balen och på tv, hon är typ känd nu.

poängen med det här inlägget var att säga att PLUGGNING FÖR HÖGSTADIET ÄR ÖVER!!!!!
INTERCLASS - VIOLA ÄNND MARIKA NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juni

Publicerad 2009-06-01 18:45:55 i Allmänt,

Hallå!
Nu är det JUNI, vilket måste inbära sommar, right? =)

Har ni sett den här nya maraboun? Jag måste smakaaaaaaaaaaaaaaa, gosh så gott!


THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD
 Officiella videon till New Moon, PEPPAAAAAAAAA



Sedan så har jag lyssnat på Jennifer Hudson hela dagen, som jag skriver om på musiken, helt galet bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela