Jag älskar pepsi reklamer

Publicerad 2011-06-26 14:03:12 i Allmänt,

Min favorit är såklart den översta med mj, vars jacka jag älskar i den reklamen. Den som kommer på först vem som spelar den unga michael jackson är bäst. Hinthint: är mest känd från en 90-tals serie.

Hurricane

Publicerad 2011-06-25 23:11:22 i Allmänt,

Eftersom jag ska se bob dylan om precis en vecka så såg jag filmen Hurricane som jag inte sett förrut. Riktigt bra film, och får mig att tagga ännu mer att se bob dylan på peace and love. Kommer ihåg när jag var liten, då mamma och pappa hade hans skiva i bilen och varje gång jag skulle åka bil så satte jag på track 12, för där låg Hurricane. Bästa låten av bob dylan. Nä fy vad jag taggar nu. Här får ni en bild på en riktigt stilig och vältränad denzel. Gillar hans röst!!!!!

Tisdaag

Publicerad 2011-06-12 18:56:21 i Allmänt,

Tisdagen taggas till tusen. Sista ridningen på ridskolan, lite sorgligt men det är dags att sluta. Ska köpa en present till min ridlärare, så om ni har nå tips skulle det vara tacksamt, funderar på presentkort på NK. Och något jag taggar extremt är So You Think You Can Dane som startar den åttonde säsongen!!!!!!!!!!!! Älskar verkligen allt med sytycd, auditions, danserna, roliga människor och sist men inte minst: juryn. Nigel, Tyson, Mary (som kanske inte är med i den här säsongen:( ) mfl. Kärlek.
Några av mina favorites från Sytycd, och även en som inte gick att visa här: http://www.youtube.com/watch?v=TkDqDrDPDRw&playnext=1&list=PL326CF9EB1595822B (med ellen degeneres)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela