BEA!

Publicerad 2011-02-19 19:58:39 i Allmänt,

Såhär ser det ut när pappa lagar mat: nyttiga ingredienser. Jag vet att det ser fett nasty ut, vilket det också är, men galet gott :D  

Jersey Shore

Publicerad 2011-02-12 20:48:52 i Allmänt,

Lördagkväll och gör ingenting vettigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Här får ni lite roligt från jersey shore, förmodligen roligast för dig som kommer hem full inatt och läser!






Pictures weheartit

Marika goes bitter

Publicerad 2011-02-11 16:09:55 i Allmänt,

Fredag och ledig. Pluggat 09.00-16.00. Har redovisning på tisdag om rapport som ska in på fredag. Nästan klar med redovisningen. Minst hälften kvar av rapporten. Vill verkligen inte plugga hela helgen. Ska jobba på söndag. Fan vad lycklig jag kommer vara vecka åtta när fuckingrapport är över. sol ute iaf :)

God I love her

Publicerad 2011-02-04 22:05:24 i Allmänt,

Maria Montazami & pengar

"Vi har ett fantastiskt system. Han betalar allt. Toppen!"

”The pillow costs 565 dollars… Ouh is Cameron gonna watch this program?”

”Först skulle jag betala med mina egna pengar men så tänkte jag, nej, Cameron får betala det. Nu börjar jag bli ganska ekonomisk med mina egna pengar av en orsak, fast det kommer från samma källa. Jag tycker det är jätte kul att spara pengar!”

”4000? Jaah… Dyrt… Men nu är den kudden min i hela mitt liv!”


Maria Tipsar
"Inte för att skryta, men detta är faktiskt bästa platsen för en godisskål"

”Jag har hört att man inte ska ha på sig en massa juveler för det skimrar i vattnet som gör att hajen blir intresserad av att ta en tugga. Så inga juveler idag!” 

”Hade jag haft en lite större sån med lite kristall, som jag ska leta efter kan man även hänga en sån stor jätte som bara hänger ner på soffan, mmm snyggt!”

”Jag klär upp mig till allt, till gymmet, till affären, för andra folk tittar ju. Dom vill ju inte se någon ful människa som går omkring”

”Jag tycker folk ska klä upp sig när man går bort, lägg lite effort och ha lite stil! Kommer du i sweatpants eller joggingbyxor, ja, men då kanske din man lämnar dig”

”Jag tycker man ser ganska ful ut när man tar på läppstift, för vissa gör så här men jag går mer underifrån så”

”Det är lite workout att bädda!”

"Det är lycka att få en såndär riktigt gul ostkrok"

”Jag är så lång och stor med hår och allting så jag kan inte ha ett rött läppstift så skulle det se jätte rolig ut.”

Maria in action

"Hellre mindre och bättre än bättre och sämre"

”Hej din sena kotte!”

”Jag lärde mig faktiskt att göra kaffe för ett år sen, så jag har blivit expert”

"Nu måste jag tänka snabbt, och då menar jag riktigt snabbt"

"Jag målar läpparna kanske 50 gånger om dagen, och tro mig, det är ett heltids jobb"

"Hon har konserverats väldigt bra" (om sin mamma)

"Och varenda jäkla gång säger jag: Nu maria, läs boken...Nä. Det händer inte"

”En gång kräkte hon två Victoria Secret-trosor på rad.” (om Bella)

"jag vill att mina barn ska ha sina fötter på benen"

Vad skulle vara passande som rubrik till detta inlägg?

Publicerad 2011-02-03 21:06:29 i Allmänt,

Jag bryr mig inte speciellt om vilken statistik jag har på bloggen, bloggen är mest till för att  jag ska kunna kolla tillbaka, men idag har jag haft 1 läsare!!!!!!!!!!!!!!!!!! Istället för att fokusera på att det är sorgligt & stört lite och klockan är 20.59 och ändå är det bara en enda, så tänker jag fokusera på att det finns någon därute som gått in på min blogg idag och säkerligen tyckte vad jag har skrivit var intressant. Så om du finns där ute någonstans kan du ringa mig så bjuder jag dig på en chokladkaka! Förhoppningsvis har du mitt nummer, annars kan du ju chansa - då äre ju ödet! 

Jag har bara tagit en jättekort paus till att skriva detta nödvändiga inlägg, jag har nämligen pluggat matte och lite spanska enda sedan jag kom hem. Japp. Livet som interclassare!!!!!!!!! min syster kommer hem idag från en månad i tahilanddddddd så vi ska hämta henne på flygplatsen om en timme sen så ska vi väl sitta uppe och snacka hela natten så när det väl är dags för matteprov så kommer jag inte kunna hålla mina ögon öppna. OCH JUSTE lite bara såhär som avrundning kan jag ju berätta att man blev kär idag. Livet som interclassare!!!!!! såklart var _pojken_ från holland med en brittisk accent som gjorde att man dog lite inombords. Har lyssnat på youth parliament som var projektarbetet för ettorna, vilket var mycket bättre än när vi hade det utbytet. Väldigt roligt var det att sitta där och lyssna :D Vad duktig du varit som läst denna text vars inlägg inte har en enda bild.

Planerar'n

Publicerad 2011-02-01 18:20:52 i Allmänt,

har gjort en ny överblick över hur vårterminen ser ut. Dessutom min egna lilla planering av de kommande veckorna. Längtar tills sportlovet säger jag bara. Jävla massa plugg och ett jobb som jag inte vill gå till. Men vettni- så är livet om man vill bli framgångsrik. En dag kommer jag säkert titta tillbaka på det här och tänka "Guken(gud vilken)tur att det gick så bra för mig, eller egentligen inte tur eftersom jag fick slita och det var värt det". och sedan fortsätter jag simma i min pool av pengar. japp, det kommer att hända. Men eftersom det är i framtiden får jag fortsätta slita och njuta av de få dagar jag kommer att kunna chilla.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela