magsjuka

Publicerad 2009-03-31 18:38:25 i Allmänt,

japp, jag har/har haft magsjuka. Började spy natten till måndag, sedan har jag bara legat i min säng hela måndagen. Tisdag (idag) har jag sett film hela dagen. Började med Finding Neverland som jag aldrig tagit mig tid att se, men har velat se framförallt eftersom jag varit där i parken (london). Den var grymt bra, grät lite mot slutet. Sedan såg jag Pursuit of happyness som jag också alltid velat se, och den var galet bra, grät, grät och grät. Sedan så såg jag marley and me, som till allas stora förvåning var bra! Kanske bara för att Jennifer och Owen är bra skådespelare, men det kan också vara det att man haft en hund så man kan relatera, grät till den också, vilket jag inte trodde man kunde till den filmen. Så slutsatsen till de filmer jag sett idag är att jag är en major wiper. Sedan har jag försökt se 7 pounds, men jag har lite svårt att fokusera nu när jag sett film hela dagen. Men jag är säker på att jag kommer grina till den någon dag med.




insperation de paula

Publicerad 2009-03-29 16:46:27 i Allmänt,


Så var denna helg över ... Här kommer lite bilder från earth hour som var igår kväll:






Själv kunde jag inte släcka något för jag var inte hemma, men annars skulle jag gjort det:)
Sedan har jag kommit på mitt dröm jobb! Mitt drömjobb är tilde de paulas jobb!

Fatta vad intressant jobb hon har - Snacka om ett jobb man blir allmänbildad av! Nyhetsmorgon har ju alla sorters gäster över hela världen som hon får träffa och intervjua, hon får delta i nöje och vad som är aktuellt i världen - så grymt kul!
Så nu vet jag vad jag ska satsa på :)

HAPPY BIRTHDAY

Publicerad 2009-03-23 15:53:36 i Allmänt,

GRATTIS PÅ MIG SJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLV!
 Jag är alltid lika vacker

"This Is It"

Publicerad 2009-03-08 15:15:04 i Allmänt,

Hej på den internationella kvinnodagen!
Japp idag är det den dagen, när man kämpar extra hårt för jämställdhet och uppmärksammar hur dagens samhälle ser ut.
Från seriöst till oseriöst så är det också något annat med den här dagen - premiär för wipeout! Det är ikväll på femman klockan 20.00 så det får man inte missa!
Idag har jag försökt komma igång lite med läsningen, läser eclipse just nu och som bokmärke har jag ett hjärta jag fick av emelie efter vi hade sett bolt, jätte sött :)


Och medans jag ligger och läser sitter min gubbhund och tittar ut genom fönstret... så söt


Just nu har jag och min syrra jätte lust att fara till london i sommar för att se mr. Jackson him self! Han kommer ha förmodligen sin sista konsert som han kallar "this is it", så det känns som att man måste se the king of pop när man har möjligheten, nämligen sista möjligheten. Under juli gör han tio konserter i Londons 02 Arena, som kan ta emot  20 000 åskådare. Det har gått tolv år sedan han avslutade sin sista världsturné, och tre år sedan hans senaste spelning, som var i london, och nu kommer alltså hans sista. Men man måste beräkna cirka 10.000kr för att fara från umeå till london (inklusive allt), och jag har 1000 nu, så... ja.. men jag ska försöka!



Nu är sportlovet slut :( Nu äre ba att peppa påsklov om 6 veckor sen får man börja längta påriktigt till sommaren=D

Hejhejjjjj!

Publicerad 2009-03-07 16:59:42 i Allmänt,

Idag har jag varit och åkt slalom med pappa i vindeln. Det var jätte härligt väder, jag önskar jag hade åkt mer under sportlovet, men det får bli till påsklovet om det är kvar någon snö då.
Igår städade jag i pappas garderob och som tack fick jag en såndär stor diamant godis ring... hahaha min pappa är så töntig hhahahahah! 

Här får ni ett klokt dagens citat:


Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly,

Love truly, Laugh uncontrollably,

And never regret anything that made you smile.

Och här får ni några fräna bilder:








HEDDÅåå

 

TYRATYRATYRA

Publicerad 2009-03-06 11:26:37 i Allmänt,

tyra banks show's back!
15.00 på vardagar! jag har väntat på det här så länge och nu har det hänt att sverige har tillbaka showen!
Hon är så cool.. även fast hon typ alltid måste säga att hon varit med om allting alla andra varit med om, men whatever!


Här är speciellt till er i hjalmar, men också till er andra twilightfans:
(jag tror att tyra är väldigt intresserad av dom)

b&j och u-s-a

Publicerad 2009-03-03 12:26:37 i Allmänt,

Heeeeeeeeeejsaannnnnnnnn!
Snart har halva sportlovet gått och jag kan ärligt säga att jag har inte pluggat något alls :) jag är stolt över mig själv... jätte..
 Jag har funderat lite... varför kan de inte starta en B&J affär här? Med b&j milkshakes, bägare, våfflor, tårtor och allt möjligt! det skulle göra succé i sverige! Jag skulle iaf gå dit varje dag:]


(snodde bilden, orkar inte gå upp till datorn där uppe där alla mina bilder är sparade från floridatrip)

mmmmmmmmmmmmm... jag saknar:( 
Jag tror det blir B&J till desperate ikv iaf=)=)=)=)=)=)







lite bilder från google där jag var i sommar :) jag vet att jag skryter men jag orkar inte hur bra det var!!! jag säger bara faaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dit!
jag tror jag måste göra ett usa inlägg med massa coola bilder osv + videos, gosh jag har jätte roliga videos... gosh... men det får jag göra nån annan gång:) mohhihihhahah

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela