TV3 20.00

Publicerad 2010-12-30 11:32:26 i Allmänt,

Idag, dagen före nyår, är det victoria secret fashion show!!!!! och det bästa är att Katy Perry ska vara där och kommer framföra firework :) Estoy mucho taggad:D Katy Perry 2010 Victoria's Secret Fashion Show.Lexington Armory, New York, NY.November 10, 2010.

I'll be there

Publicerad 2010-12-29 16:45:42 i Allmänt,

Älskar denna version av jacksons i'll be there! Ni som inte orkar lyssna på hela måste iaf höra från 2,23 till 2,40, så sjukt duktig han, trey lorenz, är!!!

Free Willy

Publicerad 2010-12-27 13:53:28 i Allmänt,

Rädda Willy gick på kanal 5 idag och eftersom jag inte hade något bättre för mig så såg jag den. Finns inte så många bra filmer för barn, men den är ju väldigt bra och tacksam var jag för att de inte visade den dubbade versionen! Men nu finns inte Willy längre, eller Keiko the orca som han egentligen heter. Han fick dock leva de sista åren i det fria havet :)


Ju-Ju-Ju-JULLOV

Publicerad 2010-12-20 19:32:28 i Allmänt,

Nu är det efterlängtade jullovet här, och vilken avslutning det blev på skolan! Riktigt mysig med lekar, fika och sketcher :)Bilden demonstrera att nu är julen här och ikväll är det svenska hollywoodfruar med underbara Maria Montazami

Bio för hela slanten

Publicerad 2010-12-17 15:40:34 i Allmänt,

Ja då vare helg och sedan är det bara måndagen kvar då vi ska leka och fika. Känns dock lite jobbigt med artiklar som ska lämnas in nu på söndag och en fet rapport som ska in efter lovet.  Menmen lov är ju alltid lov.
Igår blev jag pappa och carro utslängda av mamma för hon skulle ha en middag, så jag och pappa for och käka go' matn på Harry's och efter det for jag carro och pappa på bio. Vi såg the town som faktiskt var väldigt bra, inte så överdriven som det ofta blir i actionfilmer. Och dessutom så fick jag reda på några filmer som jag måste se!!!!
1. The tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp (!!!!)
2. Hereafter av CLINTAN(!!!) med Matt Damon, film om tsunamin
3. Bulesque med Aguilera och Cheer (vad kan detta vara?)



My classmates are crazzzy

Publicerad 2010-12-14 15:11:44 i Allmänt,

Jag och Linda sitter och pratar om socker och go' saker:

anastasiya- ni är ju in your best conditions med era kroppar???
marika - vad menar du?
anastasyia - med fett på kroppen

på spanska lektionen:
Sandra R - åh det finns en jätte snygg lärare här på draggen
Marika - vem menar du, Johan eller Per?
Sandra R- Vem är Per?
Marika - våran spanska lärare......

Då var man trött

Publicerad 2010-12-10 17:50:55 i Allmänt,

Ja då vare fredag
Igår tappade jag skoldatorn så att den gick sönder. Fick en tillfällig fet dator medan min är på lagning, jag hoppas verkligen jag får tillbaka min gamla dator och att jag har kvar programen och filer osv för annars blir jag mucho ledsen. Liksom jag hade photoshop, som jag egentligen inte ska ha men jag hade fått det ändå. Alla bilder och SKOLARBETEN som typ två artiklar som ska vara inne nästa fredag. Livet är hårt. Och alla säsonger av gilmore girls och filmer... men aja det kan man iaf ladda ner igen...  Lets just hope for the best.

Ikväll blir det IDOL FINAL, även fast man kanske inte riktigt följt det så vet man ju att Jay är fett bra och att man måste hejja på honom ikväll med ett par coola brudar samt chips och dipp.

Bjuder på bild för att demonstrera att jag har fått mitt gröna kort i ridning!! wooohoo

Jullov snaaaart

Publicerad 2010-12-09 10:56:15 i Allmänt,

Börjar 14.10 med den enda lektionen för idag, galet chill alltså. Imorgon har jag två lektioner sen äre helg och efter det kommer sista skolveckan innan jullovet!!!!!!!!!! Det enda negativa med helgen nu är att mitt gymkort och busskort tar slut imorgon :(                                                             
How_the_grinch_stole_christmas_large_large            

Sugar Cleanse

Publicerad 2010-12-07 19:55:50 i Allmänt,

Nu är jag inne på min tredje dag av inget socker vecka (blir kanske längre, men jag tar en vecka i taget) och det går strålande, jag klarade till och med av att motstå ic-kaka, aka doriskaka, som fröken tegström bjöd på idag, och om man inte tar en sådan ja då har man fan disciplin!!!!! Vet inte vad kakan heter, doriskaka och ic-kaka är vad man kallar det i våran klass och de ser ut ungefär såhär:

The Cove

Publicerad 2010-12-06 23:21:21 i Allmänt,

Har sett dokumentären the cove idag,så sjukt hemskt var det men samtidigt får man se hur vi behandlar djur världen över. Seriöst man ska aldrig gå på föreställningar med djur eller äta kött man inte vet vart det kommer ifrån.

'We walked down to the water’s edge and this one poor dolphin you could see that it was trying to get away. It actually made over a couple of the nets and every time it came up for a breath you could see all this blood coming up behind it and then you could see the last couple of breaths it took and then it went down. And we never saw it again.'

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela