Froyo, sunday sess & hejdå Korea

Publicerad 2014-01-19 05:54:34 i Allmänt,

Nu har vi inte bloggat på ett tag så här kommer en uppdatering om vad vi har gjort de senaste dagarna. Linda har fått paket hemifrån som julklapp med massa fina pyntsaker och lite kläder. Vi hade oss en mycket förväntansfull stund med att öppna alla paket!
Vi har hunnit prova ett av alla frozen yoghurt ställen som finns här. Det var en succé, inte så dyrt egentligen men oj så gott!
Vi har haft oss en Sunday session (vanligt här i Australien att man på söndagar dricker i princip hela dagen och hänger på olika barer). Vi började våran med en picknick bestående av vin och chips i Botanic Garden för att sedan gå till vårt favoritställe Victory.
 
Vi tog en dag en av alla färjor som går här längs älven. Den vi tog nu går längre ut i förorten och det var roligt att se hur det ser ut lite mer utanför innersta stan. Tog cirka 4 timmar att åka fram och tillbaka. Tyvärr tog Marika bara själva kameran och lyckades glömma både batteri och minneskort, haha! Så bilderna är från våra mobiler och ej av så bra kvalitet.
I förrgår hade vi en fin middag med de koreanska tjejerna som vi bor med. Vi kokade potatis, stekte kött och gjorde sallad och tzatsiki till. Hur gott som helst! Till efterrätt gjorde vi en kladdkaka då koreanerna aldrig har fått smaka det tidigare. De tyckte det var väldigt gott! De flyttar ut imorgon (måndag) och in flyttar istället 3 svenska tjejer. Får se hur det går att ha folk som förstår vad vi säger omkring oss hela tiden, inte alls något vi är van vid!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela